Átadták a Szentkirályi “Egy csepp nyár” elnevezésű nyereményjátékának fődíját, a kétszemélyes New York-i utazást. A két hónapig tartó játékban a résztvevők Instagramra feltöltött képeikkel mutatták meg nyári utazásaik legszebb emlékeit.

A nyereményjátékban résztvevők összesen több, mint 7.400 képet osztottak meg az #egycseppnyar hashtaggel. A fődíjat sorsolás útján Kajcsa Bianka nyerte, aki egy kétszemélyes New York-i utazással gazdagodott, amelyet a TUI Magyarország Kft és a nemrégiben közvetlen Budapest-New York járatot indító LOT Lengyel Légitársaság biztosít. A nyereményözön a kampány teljes ideje alatt tartott: minden nap kisorsoltak egy American Tourister bőröndöt, az első 500 feltöltő garantált nyereményt, egy “Szentkirályi by REKAVAGO” kulcstartót kapott. Nemcsak a szerencsében bízhattak a játékosok, a “Legjobb belföldön készült kép” és a “Legjobb fesztiválos kép” kreatív tulajdonosait, Herman Dórát és Kálvári Múzsát zsűri választotta ki, akik a közkedvelt márka bőröndjét és egy-egy bőröndnyi ásványvizet nyertek.

A fotón szereplők balról: Taskár Tamás a TUI Magyarország képviseletében, van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft marketingigazgatója, Kajcsa Bianka, a fődíj nyertese és Sali Sándor, a LOT Lengyel Légitársaság képviseletében.