Nagy örömmel és megtiszteltetéssel vettünk részt Vajdahunyad várában rendezett XV. Jubileumi Újbor és Sajt fesztiválon, ahol a minőségi gasztronómiára nyitott közönség, a magyar borászok újborait és kiváló kézműves sajtokat is kóstolhatott.

Figyelemre méltó szervezés után egy nagyszabású rendezvény volt Budapest szívében, mely igen nagy sikert hozott a mi életünkbe. Cégünk, az Alba Mineral Kft. által palackozott Aqua Mathias természetes ásványvíz a „LEGJOBB ÁSVÁNYVÍZ” elismerést nyerte el!

Hihetetlen nagy örömmel töltött el minket, hogy elnyertük a fesztivál szervezőinek elismerését valamint Magyarország legkiválóbb borászatai ajánlják vizünket a nagyközönség számára. Frissessége azért is aratott a borászok körében, mert bármennyit ittak belőle a fejük mégis tiszta maradt tőle.

„Világhíres borászok, kik az élet titkát bírjátok, immár belátjátok, hogy a legfontosabb élelmiszer a víz” jegyezte meg jókedvűen Ferenc Vilmos a Fesztivál Főszervezője.

Értéket, maradandót létrehozni, teremteni mindig nehezebb, mint azt tönkretenni. Nem szabad megfeledkeznünk természeti kincseinkről, amit földjeink, vizeink rejtenek, melyek megőrzése létünk alapvető záloga, jövőképességünk kulcsa.