A 13 éves hagyományt folytatva ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola végzős kitűnő tanulóinak teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Idén három nyolcadik osztályos diák zárta kitűnő bizonyítvánnyal a tanévet a Szentkirályi Általános Iskolában. Bimbó Eszter, Szabó Luca és Kutasi Ferenc kiemelkedő teljesítményét Balogh Levente ajándék laptopokkal jutalmazta, amelyek a továbbtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz is hasznos segítséget nyújtanak majd a fiataloknak. A sokéves hagyomány révén a Szentkirályi Magyarország elnöke évről évre olyan eszközökkel támogatja a díjnyertes ásványvíznek otthont adó település nyolcadikosait, amelyek napjainkban nélkülözhetetlenül fontosak az iskolai tanulmányok sikeres teljesítéséhez és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez is.

„A tehetségek elismerése és a hagyományok ápolása mindig kiemelt helyet foglalt el a saját életemben és a Szentkirályi Magyarország történetében egyaránt, ezért is tölt el hatalmas örömmel, hogy immár 13. alkalommal oszthattam ki az ajándék laptopokat Szentkirályon. Az év végi laptopátadás ráadásul megmutatja az általános iskolásoknak, hogy érdemes tanulni, mert a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Azt kívánom a három kitűnő diáknak, hogy sokáig őrizzék meg kíváncsiságukat, és hasonló kitartással menjenek előre a középiskolában is” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Szentkirályi Magyarország

A Szentkirályi Magyarországot 2019-ben hozta létre a Mattoni 1873 Csoportot (korábban KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Balogh Levente, miután a Mattoni 1873 Csoport 2018-ban felvásárolta a Pepsi termékek magyarországi gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. üzleti tevékenységét. A felvásárlást követően a tulajdonosok a Szentkirályi Magyarország vállalati márka alatt integrálták a korábbi Szentkirályi és magyar Pepsi operációkat, létrehozva ezzel Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalatcsoportját.

A Szentkirályi Magyarország hazánk egyik meghatározó, családi kézben lévő élelmiszeripari vállalkozása. A hozzá tartozó Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna, Perrier, Pepsi, Schweppes, Mirinda, 7UP, Mountain Dew, Gatorade, Lays és Cheetos márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.