ÚJ VEZÉRIGAZGATÓT NEVEZETT KI A TETRA PAK

Értékelés:
(0 szavazat)

Kinga Sieradzon személyében új vezérigazgatót nevezett ki a Tetra Pak a Magyarországot, Csehországot, Szlovákiát és Lengyelországot magába foglaló Poland & Danube vállalatcsoport élére. Kinga Sieradzon, a világ vezető élelmiszer feldolgozó- és csomagolóanyag gyártó vállalatának új regionális vezérigazgatója 22 éve dolgozik a Tetra Paknál. Karrierje során számos vezető pozíciót töltött be Európa különböző országaiban, Lengyelországtól Svájcon keresztül Görögországig.

Poland & Danube: szoros együttműködés az ügyfelekkel

Kinga Sieradzon mostani kinevezése előtt stratégiai ügyfélkapcsolati igazgató pozíciót töltött be a svájci központban, ahol globális ügyfelekkel dolgozott együtt. Az új vezérigazgató szerint a Tetra Paknak továbbra is arra kell koncentrálnia, hogy innovatív és testreszabott megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, hogy azok a mai, kihívásokkal teli gazdasági környezetben is tovább növelhessék eredményességüket.

„3 évvel ezelőtt, amikor elmentem Lengyelországból, nem gondoltam, hogy ilyen hamar visszatérek, de örülök és büszke vagyok rá, hogy ezt a vállalatcsoportot vezethetem. Sikeres ügyfeleinknek köszönhetően a Poland & Danube vállalatcsoport stabil pozíciót tölt be a régióban. a A helyi csapatokkal együttműködve továbbra is magas hozzáadott értékkel bíró szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani partnereinknek, hogy könnyebben reagálhassanak a gyorsan változó üzleti környezet kihívásaira” – mondta Kinga Sieradzon.

Az új vezérigazgató a poznani Adam Mickiewicz Egyetem Skandinavisztika szakán diplomázott, majd a svájci Institute of Management Development-benszerezte meg MBA diplomáját. 1994 óta dolgozik a Tetra Paknál. 2001-től üzletfejlesztési vezetőként az európai és afrikai régiókért felelt, később a Dél-Kelet Európa vállalatcsoport műszaki szolgáltatások értékesítéséért felelős igazgatójaként tevékenykedett, 2010-ben pedig kinevezték a lengyelországi Tetra Pak értékesítési igazgatójának. Karrierjében a következő lépcső a nemzetközi stratégiai ügyfélkezelési igazgató pozíció volt a Tetra Pak svájci székhelyén. A vállalatnál szerzett széles körű tapasztalatának köszönhetően alapos ismeretekkel rendelkezik a globális trendeket, valamint a lengyel, magyar, cseh és szlovák piacot illetően.

A Tetra Pak Csoport

A Tetra Pak a világ vezető élelmiszer-feldolgozóipari rendszer- és csomagolóanyag-gyártó vállalata, amelynek célja, hogy biztonságos, innovatív és környezetbarát termékeivel nap, mint nap százmilliók élelmiszerellátását segítse világszerte. Ma a Tetra Pak az egyetlen olyan nemzetközi nagyvállalat a világon, amely képes integrált feldolgozó-, csomagoló-, elosztó gépsorokat és üzemi megoldásokat kínálni az élelmiszer-feldolgozók számára. A Tetra Pak több mint 23.000 főt foglalkoztat több mint 170 országban. Mottójuk, ”MEGŐRZI, AMI JÓ” a Tetra Pak azon célját közvetíti, hogy biztonságos és egészséges élelmiszert juttasson el a világ minden részére.