Ásványvizet oszt a Baptista Szeretetszolgálat a Theodora jóvoltából

Értékelés:
(0 szavazat)

A kánikulai napokon mindenkinek fontos odafigyelnie arra, hogy megfelelő folyadékpótlással megelőzze a kiszáradást. Ebben szeretne segíteni a Theodora, ezért közel háromezer palack szénsavmentes természetes ásványvizet ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálatnak, amelyet augusztus 5-én Budapesten a Nyugati téren osztanak szét.

A hőségben az emberi szervezet folyadékszükséglete akár a duplájára is nőhet, amit a nap során folyamatosan elosztva, kisebb adagokban tanácsos pótolni. A folyadékveszteség leginkább az idősek, gyerekek és betegek esetében fenyegethet olyan súlyos következményekkel, mint például a rosszullét vagy az ájulás, de fontos, hogy ilyenkor mindenki, így az egészséges felnőttek is fokozottabb gondot fordítsanak a megfelelő folyadékpótlásra.

A folyadékveszteség kompenzálása mellett az izzadással elvesztett ásványi anyagok pótlására is ideális ital a természetes ásványvíz. A Theodora, Magyarország legtradicionálisabb ásványvízmárkája közel háromezer palack szénsavmentes természetes ásványvizet ajánlott fel a Baptista Szeretetszolgálatnak, amelyet augusztus 5-én, pénteken 14 és 15 óra között Budapesten a Nyugati téren, a WestEnd előtt osztanak szét a járókelőknek.

„A Theodora ásványvizeket palackozó Szentkirályi-Kékkúti Kft.-nél sok éves hagyományként rendszeresen biztosítunk ásványvizet hőségriadó idején a járókelők és rászorulók számára. A tavalyi évben többek között már együttműködtünk Budapesten a Baptista Szeretetszolgálattal, valamint a János Kórház kérésére sietettünk ásványvízzel a kórház járóbetegeinek segítségére.” – mondta el Balogh Levente, a Theodorát tulajdonló Central Europe Mineral Water Holding elnöke.

 

Céginformáció

 

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.