Ízesített termékekkel újít a Theodora

Értékelés:
(0 szavazat)

Új termékcsaláddal jelentkezik Magyarország legtradicionálisabb ásványvízmárkája, a Theodora. Az ásványi anyagokban gazdag természetes ásványvizei mellett a vásárlók már az ízesített Theodora termékeket is megkóstolhatják, amelyek háromféle ízben érhetők el.

A citrom, narancs és málna ízű, alacsony kalóriatartalmú, Theodora ízesített italok remek alternatívát kínálnak azoknak, akik újdonságra és különleges ízvilágú, alacsony energiatartalmú frissítőre vágynak. Az új termékcsalád alapja a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, egyedülálló természeti környezetből származó Theodora Kereki ásványvíz. A 1,5 literes kiszerelésben kapható ízesített termékek megtalálhatóak a legtöbb nagyobb áruházlánc polcain.

Világszerte és Magyarországon is egyaránt jellemző tendencia, hogy a fogyasztók egyre inkább az egészségesebb italokat preferálják. Ennek megfelelően a természetes  ásványvíz alapú ízesített termékek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek: 2015-ben ez a szegmens már a teljes ásványvízpiac 10 százalékát tette ki hazánkban[1]. A Theodora ennek a fogyasztói trendnek igyekszik megfelelni legújabb termékeivel.

Céginformáció

A Central European Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A CEMW Holding a tulajdonában álló két magyar társaság, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. révén Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A vállalat tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cégcsoport egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

 

[1] Az ACNielsen Piackutató Kft. által definiált univerzumon mért Kiskereskedelmi Index 2014-2015. éves ízesítetlen és ízesített ásványvizek piacára vonatkozó adatok alapján.